A perfect day

Igår vaknade vi sent då vi hade varit på party. Svenskpartyt var toppen, massa kul människor och nu kan man säga hej till ytterligare 30 personer i skolan. Japp det var ganska många på partyt. Vi var hemma hos en tjej som bor en bit lngre ner i Surfers närmare Broadbeach. de hade en BBQ-area och vi grillade och drack goon (inte vi men alla andra). Vi drack klassikskt rödtjut för goon är äckligt kan jag tala om för er som inte smakat det, men för Forre, Mange, Tommy och Valli skulle det nog slinka ner;)

Vi hade en mycket trevligt som avslutades på Billy's beachhouse som ligger mellan där vi bor och stranden, alltså ca 20 meter något som vi aldrig har reflekterat över tidigare. Med ett klassiskt dunka-dunka dansgolv och en mysig uteplats vid poolen var det ett helt ok ställe. Tydligen är det Brazilian night på tisdagar... Kvällen avslutades med Mackas by the beach!

Igår på dagen så hade vi en riktig dag i paradiset, vi var på stranden med några av dem som vi träffade på partyt + Vinnie utan Herbert som numera sover i en dödskalle som han har fått. Herbert går i flyttankar så Vinnie får väl snart köpa en ny tank, fortsättning följer...

Vi åt sen på Coffee Club här i Surfers med Peter den äkta norrlänningen och nej jag hade inte med kameran så ni får tänka er hur det har sett ut.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0