Back in Paradise

Vi ska först bara redogöra för vad vi gjorde i Sydney de sista dagarna...

 


Det var regnigt när vi vaknade på onsdagen så vi bestämde oss för att strosa runt i stan hela dan, vi var på Art gallery och såg på Aborginsk konst och åt en fantastisk soppa till lunch. Vi hittade en jättemysig restaurang the Rocks och åt Lax med kikärtor, mycket gott!

Innan vi på torsdagen vi på Toronga zoo för att se på den nyfödda elefanten.


Visst är den söt! Den var död sa de och det var på nyheterna och allting men en när den föddes sa levde den, så vi ju tvugna att åka och se på mirakelelefanten som var så gullig när den ragglade fram på sin håriga små ben.


Vi såg även giraffer, mina favoriter och en fantastisk Bird show...


Se så mycket folk det är! De hade jättepli på fåglarna som flög runt i publiken och hämtade mynt och visade sina färdigheter.

 

Zoot ligger jättefint på en kulle och man har utsikt över Sydney harbour. Vi tog färjan över på en kvart och köpte biljett på zoot för annars var vi inte studenter, det är mycket konstigt det här landet... det var dyrare att köpa en kombobiljett än att köpa två separata för färja och inträde. Vi kunde tydligen vara studenter på zoot men inte på färjan för vi hade inte NSW studentkort utan bara QLD studentkort!

Igår var vi bara hemma och pluggade och tvättade och det blir väl samma sak idag om vi inte tar en tur på stan senare. En sak är säkert i alla fall och det är att det känns mer hemma här än i Sydney och temperaturen är mycket behagligare...


Kommentarer
Postat av: Emma

Vad härligt att läsa om såhär på måndagmorgonen. Just nu sitter jag på praktiken oxh väntar på att ett möte ska börja kl 8.15. Det låter härligare att gå på zoo och titta på elefanter. Men nu är ni ju tillbaka till pluggandet igen vilket kommer gå så bra för er! Ha det topp! Puss

2010-04-12 @ 08:06:10

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0