Dagens engelska ord, Walkiron

Sitter och lyssnar på mackan (Markus Krunegård), svensk musik är så mycket bättre utomlands. Har spenderat dagen med att vara en stund på playan med t-shirt på men det har blåst en del så sanden hamnar överallt och då inklusive i mina ögon så det sved ganska rejält där ett tag. Det var en trevlig prick i flygplan som ville önska oss alla en alla hjärtansdag...
Vi har även varit och handlat riktigt nescafetill David så att han inte är så grinig;) Annars tackar vi CSN som förser oss med vår dagliga lugna stund på Starbucks.
Imorn så ska det bli nån sorts åskväder så vi fär väl se vad vi hittar på då, men först ska vi ha vårt viktiga möte med banken och sen ska vi förbi mäklaren för att lämna in en lapp med alla fel och brister på lägenheten så att vi inte blir ersättningsskyldiga. (Har dokumenterat noga med bilder)
Köpte lite Australienska magasin igår för att se vad man ska ha på sig egentligen och vi kan pusta ut. Det är inte inne med för korta jeansshorts egentligen det är bara nåt det fått för sig här på guld kusten.
Nu ska vi ta en liten kvällspromenad och kolla in livet på stan, vi hörs snart XO

Kommentarer
Postat av: Chriss



Tur att du inte köpte shortsen för 900:- inna du åkte då :P. Hoppas att ni får en trevlig kväll på stan :)!



Kramar på alla hjärtans!



2010-02-14 @ 19:24:43
URL: http://chrissanbabe.blogg.se/
Postat av: Chriss



Tur att du inte köpte shortsen för 900:- innan du åkte då :P. Hoppas att ni får en trevlig kväll på stan :)!



Kramar på alla hjärtans!



2010-02-14 @ 19:24:55
URL: http://chrissanbabe.blogg.se/
Postat av: Emma

Vilka fina bilder. Det var jag som hade bokat flygplanet till er, bra va? Idag har jag varit på teknikmagasinet och köpt ett headset för 100 kr, det billigaste som fanns, hoppas att det funkar. så nu kan vi ha skype-dejter. Det ser jag fram emot. Puss och kram!

2010-02-14 @ 22:39:47

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0