Reduced price!

Pest control idag så vi var tvungna att lämna lägenheten redan kl 9. Vi tog då en tur till banken för att fråga om vad bankkontorsnumret var. En pest control betyder tydligen att man sprejar med en "environmental friendly" sprej, så man skulle inte oroa sig.
Vi pluggade sen en stund på Starbucks, vi håller schemat med att läsa in inför föreläsningarna till punkt och pricka. Tog en grande latte idag för att ha nåt att dricka under hela tiden.
Sen blev det helt plötsligt fint väder och vi skyndade till stranden efter lunch. Vädret är väldigt växlande så det kom en liten skur när vi solade men det varade inte så länge. Det har blåst endel och det verkar inte alla förstå så de skakar gladeligen handduken full med sand en meter från där man fridfullt ligger och läser sin bok eller så börjar de gräva ner varandra i sanden och mer eller mindre kastar sand på en.
För att spara in så mycket som möjligt när vi handlar så söker vi med ljus och lyckta efter reduced price lappar som betyder att det kan vara halva priset bara för att varan snart går ut eller nåt. Köttfärs blev det idag så middagen bestod av köttfärssås och spaghetti och ett fantastiskt vin utan etikett med märke utan det stod bara druva och Australia men det var jättegott och kostade bara 35 kr.
Laktosfri grädde och gräddfil eller liknade verkar inte riktigt ligga för dem här, de har mjölk men inget annat. Jag frågade i affären och engagerade 3 personer men de hade det inte sa de men jag ska googla och kolla upp om det inte går att få tag i. To be continued...
Nu börjar en film på TV (Dreamgirls) och den vill jag se så vi säger så sålänge...

Kommentarer
Postat av: Chriss



Det låter som att ni är hängivna studenter :P. Duktigt! Blir lite avis på en stor latte + stranden... Kan ju inte bli så mycket bättre!



Mitt internet har inte fungerat men snart kommer eran jäkla lathund och så hoppas jag kunna installera om Skype så fort som möjligt för det ligger inte kvar... Har tips om dina-blogg problem - det där med mellanrummet mellan bilder och text. Hörs snart!

2010-02-26 @ 17:18:46
URL: http://chrissanbabe.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0