Torkställning och Kaffebekymmer

Sitter och kollar på vår favvo program "My kitchen rules" som är en australiensk variant av halv åtta hos mig. Har öst ner regn hela dagen så vi har varit i Pacific fair och shoppat. Vi köpte en torkställning, en vitlökspress och en strandbag, har tröttnat på att ha plastpåsar jämt så nu ska vi bli lite mer stylish... Det är nån typ v tyfon här så det
Ska nog regna imorn också men vi har kommit på att man kan sitta på Starbucks ganska länge om man har ett korsord och en latte. Vilket för oss in på att kaffe nu är ett problem! Att köpa en presso är inte allt för dyrt men att köpa kaffe till är desto dyrare. Ett paket kaffe kostar ca 100 kr och då kanske det är billigare och dra ner lite på kaffet och kila bort till Starbucks om suget blir för stort...
En annan grej är att vi pratade med en kille i en affär i shopping centret och han sa att det kunde bli 4 grader sen i sommar och att det var fruktansvärt, då åker vi hem!
Följande bilder är lite av vad vi har gjort sen sist. Jag fick för mig att göra pancakes som vi säger här, till frukost men det gick inte så bra. Den på bilden var den som blev hel för alla andra fastnade hur mycket smör jag än hade, fel på våra stekpannor. Sen har vi den fantastiska gröna påsen som man har när man handlar, man ska rädda världen står det nåt om i affären men sen har de plast runt varje ostskiva men det är en annan sak... Sist har vi "ufomannen" som är en skräpletare som går på stranden hela dan och ser ut som en ghostbuster med sin metalldetektor;)
Hörs snart igen, PS. Har varit på banken för att fixa konton och man kunde välja färg på bankkorten så ni får se så fort vi får dem...DS.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0