Han ville veta vart jag köpt min tröja...

Idag har det blåst och regnat så vi har inte gjort så mycket. Försökte spendera lite tid på stranden för att bättra på brännan men det blåste sand i ögonen hela tiden så det var inge vidare... (ni vet så där som när man sitter i liften i fjällen)
Sen tog vi en liten tur och bara vandrade runt och tittade på folk, det kan man ägna mycket tid åt. Vi gick åt andra hållet här ute på gatan och då var det ganska fina och exklusiva hus men vi kom fram till att vi bor ypperligt och centralt till det pris vi betalar. När vi gått en stund var vi inne och kollade lite affärer och gick in i en australiensk butik men kläder som liknar de svenska designen och med priser därefter... Dock ville killen i affären veta vart David köpt sin tröja, tur att det var en whyred och inte en vanlig sketen H&M;)
Har just pratat lite med Emma och det känns så bra att man kan prata med er över nätet och att det funkar. Ni känns inte lika långt bort då liksom...
Vi har alltså inte gjort mycket idag utan mest chillat och hängt runt men det är inget fel på det.
Ny dag imorn med stor sol, hoppas vi!

Kommentarer
Postat av: Syster

Ni är så chica och trendiga - klart som tusan att folk frågar vart ni köpt era kläder :-).



Låter skönt att slappa omkring och bara ha det bra. Så får ni chans att ladda inför allvaret också... Tittade just på väderprognosen och imorgon visar de en sol och 27 grader för Brisbane så det blir bra för er!



Vi hörs på lördag!?



Kramis

2010-02-18 @ 14:35:25
Postat av: Emma

ja, det var jättekul att prata med er. det kändes inte alls som en timme. jag fick lite småbråttom till bussen sen men det var det värt! ser fram emot nästa skype-dejt. nu ska jag försöka spara pengar genom att baka bröd ska bara kila förbi din gamla arbetsplats och köpa ingredienser (kanske inte blir billigare då?)

Hörs snart igen. Puss!

2010-02-19 @ 12:48:58

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0