Böcker, Basshunter & annat smått & gott

Idag har vi inte gjort mycket, eller det beror på hur man ser det... Vi har pluggat och pluggat och pluggat!
Jag har läst min bok så noga att det tog hela 7 timmar och då har jag bara läst ett kapitel som dock var långt och jag tog en del pauser. Davids böcker verkar inte ha lika långa kapital men han ska göra nåt med excel som han måste översätta, verkar jättekrångligt.
Igår var vi i skolan och köpte böcker och vi gick ut och in ur bokshoppen hela tiden och kollade kurser och böcker om vartannat så vakten i dörren tittade lite snett på oss tillslut. Vi ville ju inte köpa fel böcker, då de var så dyra! Davids kostade 3500 och då sparade han in på en bok, så CSN skicka mer pengar!
När vi ändå hade spenderarbyxorna på så åkte vi till Pacific fair för att handla lite stationary och andra bra ha saker som värmeljushållare. Det finns ingen mysbelysning här direkt så vi får skapa vår egen!
För Tommy kan jag tala om att David har läst klart boken och att han tyckte att den var bra! Så nu är det fritt fram och se filmen.
Tvättade gjorde vi också igår men det blev inte rent så vi får väl tvätta om igen, suck! Hade massa tvättmedel i men de räckte tydligen inte. Inge vidare tvättmaskin här nere i källaren.
Har fyllt på bredbandet idag så nu kan vi vara uppkopplade igen, det räckte riktigt länge faktiskt och det är ju viktigt med uppdatering.
David hälsar: skicka mer KAFFE (Zoega Presso)
Adressen är:
Unit 705 Beachcomber
18 Hanlan street
Surfers Paradise 4217
QLD
Australia
PS. våra grannar kanske inte är så låvande, de lyssnar på Basshunter DS.
Hörs snart igen

Kommentarer
Postat av: Mange

Hejhej!

Det såg mest ut att vara ekonomiböcker de där på bilden! Ska inte du läsa något?? ;)

Hur går det med surfandet?

2010-02-25 @ 13:39:03
Postat av: Chriss



Jag sade ju att ni måste importera kaffe nu :P. Ska skicka ;)

2010-02-25 @ 20:43:40
Postat av: Syster

Hello!



Vågar man skicka kaffe, haha? Vi tittade på Gränsbevakarna Australien igår och de verkar ju stoppa allt i matväg vid gränsen.. Men det är klart, nöden har ingen lag :-).



Så pluggandet har satt igång nu - härligt. Då behöver ni inte längre ligga rastlösa på stranden och bubbla i poolen hela dagarna ;-).



Och ang. grannarna, döm dem inte efter musiken! Ni vet ju vad Fredrik kan få för sig att lyssna på...



Lycka till med skolan nu och få inte panik för att det är mycket i början! Så känns det alltid innan man kommer in i kurser och system och allt.



Tänker på er!



Stor kram

2010-02-26 @ 10:10:17

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0