Airlie Beach

Vi har nu lämnat Fraser området och dragit vidare till Airlie Beach som är helt fantastiskt och varmt!

Vi har åkt bil i två dagar och sovit på de mest suspekta campingar mitt ute i ingenstans med en mängd pensionärer och äckliga duschar. det har även varit svinkallt på nätterna, så som det är i ett ökenlandskap, vi har gjort rökmoln. jag sov med sju lager och sen täcke och handduk virat runt mig;9 Det är dock varmt på dagarna och här är det varmt hela tiden, igår kunde man sitter ute i kjol hela kvällen.

Vi har åkt längs kusten från Rainbow och sovit först på Childers om ni nu kan hitta det lilla stället och sen sov vi på campingen i Clearview (tror att det stavas så) Den var värst och David och Niclas var helt nojiga över att pensionärerna skulle anfalla oss mitt i natten och har spånat på manuset till en dålig skräckfilm. De åt alla samma mat och sen så drack de regnvatten, alla såg likadana ut, lite som en sekt.

Vi har dock stannat och ätit frukost på ett mysigt ställe som heter 1770, det var då Cook kom dit.



frukost i 1770.



Efter vägen.
Det är mest sockerrör och berg längs vägen och ibland kommer det ett hus eller två, det är väldigt ödsligt.



David kör och Niclas sover.



Såhär kliver vi in i bilen.

Nyckel har gått sönder så vi kan bara komma in genom bakluckan när vi har låst, men alla sätt är ju bra utom de dåliga.



Maccas i Rockhampton.

Vi skulle åta känguru för det stod i Lonely Planet att det var kötthuvudstaden men när vi fågat tre stycken och ingen hade koll blev det Maccas men det funkar ju också, Niclas är dock väldigt besviken på att inte ha fått smaka känguru än så jag lovade att det fanns i Cairns (hoppas).



Framme i Airlie.

Vi låg en stund på stranden igår och åt middag, stek! Niclas var inte riktigt nöjd, så vi var tvungna att gå förbi Maccas;) Men det var gott!



Snakebite.

Vi var på Magnums igår, för där var alal andra, riktigt trevligt, med liveband som bestod av en kille men han gjorde det bra.Snakebite är en blandning av öl, cider och tranbär, ok men inte riktigt min melodi.

Vi håller på att packa ihop nu för i eftermiddag ska vi ut på segling...

Kommentarer
Postat av: Chriss



Haha, snygg entré och krypa in bagaget :P. Hoppas ni inte har allt för mkt packning så ni kommer in :P. Airlie ser väldigt fint ut. Ni måste summera er resa sen och berätta vad ni kan rekomendera att se och göra :).



Kram!

2010-07-18 @ 20:17:52
URL: http://chrissblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0