Brissie ur "Kamerans" synvinkel

Startade tidigt för en dag i Brisbane... Det tar ju som bekant en stund att åka in till stada här ifrån men har man en god bok (Marketing) går det fint. Det värsta var bussen och alla sega människor som skulle gå på, de pratar och skramlar fram mynt och det tar en evinnerlig tid, stockholmaren i oss har inte gått ur än;), tur att de inte fattar vad vi säger...

Vi var och kollade lite på en campervan, men vi hittade inte till rätt ställe, det låg en annan uthyrare på samma adress, skumt. Vanen såg i alla fall ok ut, så vi ska nog överleva i den.

Vi mötte upp Kam på shoppinggatan och vandrade runt lite innan vi promenerade över bron till Southbank för att gå på the Art gallery där vi även mötte upp Felicity. Vi åt en smarrig lunch, bestående av en pirog med linser på det trevliga utomhuscaféet och såg en utställning med Ron Mueck. Det är svårt att se på bilderna hur bra det verkligen var men skulpturerna såg verkligen riktiga ut med hår,  blodkärl och tånaglar.  Vi gick en sväng i presentshopen och drack varsin kaffe på ett café som hade infravärme, japp det är över 20 grader. 




Felicity hade bilen så vi fick skjuts hem. Kam skötte musiken och det var en del svensk på låtlistan, om man som honom anser att Sverige, Norge och Danmark är lite sak samma;)

Vi gillar Brisbane, det är lite som hemma att sitta i bilkö... Men tydligen har vi inte fått se det från dess bästa sida som Felicity påpekade, Kam är en "bad tourguide" som inte visar det mer genuina kvarteren. Ett som är säkert är i alla fall att vi trivs i Kam och felicitys sällskap och vi har haft en verkligt trevlig dag.


Kommentarer
Postat av: Emma

är den där bebisen gigantisk eller ser det bara ut så på bilden? hjälp! jag kommer drömma mardrömmar om jättebebisar!

2010-06-07 @ 23:11:15

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0