Ului Ului

Beach closed har det varit både igår och idag för att det är en cyklon i QLD men då i de norra delarna uppåt Cairns. Vi berörs inte så mycket förutom att David klagar på att det är varmt och att man inte får bada när vi nu har varit och gått på stranden.

Igår var vi på Broadbeach och tittade på World Championship for lifeguards. Dock var de lite klena och trotsade inte Ului så det var bara springtävlingar på stranden som gällde och ingen vatten aktivitet.

Idag har vi bara tagit en tur bort till Main beach för de visar vår lägenhet för investerare så vi har inte varit hemma på förmiddagen, men nu ska vi plugga. Det ni läser i Aftonbladet är alltså inte så ila för oss då Ului är påväg uppåt och inåt landet...


Monster- cyklon på väg mot Australien



Stranden för oss ser alltså ut så här och inte vidare blåsigt är det heller...


Här är en annan kul bild på den där lifeguardtävlingen där de har lagt upp alla kajaker på land eftersom att det var för extrema väderförhållanden.


Kommentarer
Postat av: Syster

Hej!



Länge sen! Vilken tur att cyklonen håller sig borta från er! Såg på nyheterna i lördags att det var massevakueringar i Queensland och blev lite orolig...



Nu är vi i alla fall tillbaka från fjällen! Vi har haft det riktigt skönt med massa sol och avkoppling. Och lite längdskidor ;-). Det är ju riktigt skönt med semester så känns lite tungt att vara tillbaka idag..



Hoppas det går bra för er med allt pluggande där borta! Låter som ni är riktigt duktiga tycker jag :-).



Vi hörs snart!



Stor kram

2010-03-22 @ 11:08:12

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0